Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Άκου το ρυθμό

Με πολλή συγκίνηση και αμέριστη χαρά, ανακοινώνω την έκδοση του πρώτου μου εφηβικού μυθιστορήματος. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβρη από τις εκδόσεις Κέδρος με τον τίτλο Άκου το ρυθμό.

Το θέμα της ιστορίας:
Η Χριστιάννα είναι χορεύτρια μα έχει χάσει τον ρυθμό της  Έχει χάσει το βηματισμό της προς τον έρωτα, τη φιλία, την ίδια τη ζωή. Νόμιζε ότι όλα τα είχε υπό έλεγχο, υπέθετε πως μπορούσε να τα καταφέρει ολομόναχη. Άλλωστε, ο χορός της έδινε την ψευδαίσθηση της σταθερότητας. Μέχρι που παραπάτησε και έχασε την ισορροπία της. 

Η Χριστιάννα βρίσκεται στην εντατική, όμως κανείς δεν γνωρίζει εξαρχής το τι έχει συμβεί. Πέντε διαφορετικά πρόσωπα με πέντε ξεχωριστές απόψεις εξομολογούνται μιλώντας γι' αυτήν. Η κάθε αφήγηση ξετυλίγει όλο και περισσότερο το νήμα γύρω από την ζωή αυτού του παράξενου, μελαγχολικού, δεκαεπτάχρονου κοριτσιού. Το μυστήριο της όμορφης Χριστιάννας ενώνει τους πέντε αφηγητές με τον ίδιο περίπλοκο τρόπο που μπλέκονται όλοι μεταξύ τους.  

Μας περιμένει λοιπόν ένα δυνατό βιβλίο για τις ανθρώπινες σχέσεις και για τις μοιραίες αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μας. 


Sneak peek στο καταπληκτικό εξώφυλλο του βιβλίου!
2 σχόλια:

  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον ! Καλή επιτυχία !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να αρέσει και να αγγίξει πολλές εφηβικές ψυχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή