Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ημέρες Παιδικού Βιβλίου στην Κω


Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους διοργάνωσαν για 5η συνεχή χρονιά της Ημέρες Παιδικού Βιβλίου στο πανέμορφο νησί της Κω.  Εγώ μαζί με άλλους έξι αξιόλογους συγγραφείς, τον Μάνο Κοντολέων, τη Λίνα Μουσιώνη, την Ιωάννα Μπαμπέτα, την Κατερίνα Μαρκαδάκη, τη Γιώτα Φώτου και τον Γιώργο Παναγιωτάκη, όπως και την καταπληκτική εικονογράφο Κατερίνα Βερούτσου περάσαμε τέσσερις μέρες στο όμορφο νησί έχοντας έρθει σε επαφή με 1700 μαθητές από 19 σχολεία.




Η συγκίνηση ήταν μεγάλη καθώς διαπίστωσα πόσο ουσιαστική είναι η επικοινωνία με τους μικρούς μου αναγνώστες. Πως ακουμπώντας την ψυχούλα τους μέσα από τα βιβλία μου, χάρισαν σε μένα περισσότερη δύναμη και όρεξη να συνεχίσω το έργο μου.  Η ανταπόδοση ήταν πολλή μεγάλη.  Γέμισε το σεντούκι της καρδιάς μου με δώρα ανεκτίμητα, χαμόγελα άλλα και δάκρυα συγκίνησης.

Ευχαριστώ λοιπόν τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, τους εκπαιδευτικούς Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη, τη σχολική σύμβουλος της 6ης περιφέρειας Π.Ε. νομού Δωδεκανήσου κυρία Μαρία Κουρούπη, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κω (ΔΟΠΑΒΣ), τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω και το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού. 

Παρουσιάζοντας τα βιβλία μου:

Στην Ακαδημία Δεινοσαύρων
Τα μισά της Ματούλας
Η Μέλπω η μοναδική
Οι Λεμονιές
Κολυμπώντας στα βαθιά